Lokalproducerade skyltar sedan 1984

Vi på Reklamteknik:

Tomas Åhman

Tomas Åhman

Ägare / konstruktion

Mathias Åhman

Mathias Åhman

Montage / foliering

Dennis Åhman

Dennis Åhman

Produktion

Tomas Stålfors

Tomas Stålfors

Produktion

Rehine Nordqvist

Rehine Nordqvist

Lager / montage

Vårt arbetssätt och våra material:

Vi skapar produkter efter våra kunders önskemål och är specialiserade på skyltdesign, skylttillverkning och montering av skyltar.

Framtagande av design

Genom att diskutera olika valmöjligheter och alternativ kommer vi fram till de bästa lösningarna för våra kunder, oavsett om det gäller ett omfattande skyltprojekt eller något betydligt mindre. Tillsammans med och i samförstånd med våra kunder arbetar vi fram en produkt anpassad efter önskemål och behov.

Tillverkning

I många fall fräser vi ut produktens olika komponenter i en CNC-fräsmaskin. Vi fräser i de flesta material efter en datafil i EPS-format som tillhandahålles av kunden. EPS-filen kan exempelvis innehålla en logga eller ett specifikt typsnitt, vilket innebär att våra produkter blir exakt anpassade efter våra kunder.

Efter fräsningen monteras produktens olika komponenter ihop och kan ibland komma att lackeras eller pulverlackeras i en mängd valbara kulörer enligt olika färgskalor, som exempelvis NCS, RAL och Pantone.

Montering

Vi erbjuder montering och demontering av skyltar i olika höjder och på olika platser. Vi har en egen 20 meters-skylift och en grävmaskin, vilket innebär att vi kan montera skyltar både högt och lågt.

Material

Materialen som vi arbetar med kommer från välkända och välrenommerade producenter inom skyltreklambranschen, som exempelvis Röhm Plexiglas, Rio Tinto Alcan, GE Lexan, Spandex Schneidler och Sloan LED.

 

Klicka här för att läsa mer om våra tjänster och vilka typer av arbeten som vi utför.

Din skyltspecialist i Uppsala

Bergsbrunna Tegelbruk
757 56 Uppsala

Telefon: 018-42 00 99

Vi innehar ID06, skyliftförarbevis, ställningsbyggarcertifikat, elbehörighet, F-skattsedel och är medlem i Ljusreklamförbundet.